Meer over ons

Wij van J&Cutz Hairdesigners zijn

Ambitieus

 J&Cutz groeit elke dag meer en meer als team van enthousiaste en gemotiveerde kappers o.a. in het verzorgen, knippen en kleuren van de mooiste kapsels! Voor jullie en dankzij jullie!

Innovatief

We zijn continue bezig met haar, op zoek naar nieuwe kleuren, nieuwe kapsels en nieuwe technieken. En om onze technieken op scherp te houden volgen we regelmatig trainingen.

Creatief

Als creatief team laten we ons continue inspireren door van alles. We kijken en luisteren naar onze omgeving om aan te sluiten op de vraag van niet alleen vandaag, maar ook van morgen.

Gespecialiseerd

Een team gespecialiseerd in het creëren van Zakelijke tot Kinky kapsels met Europees haar, Aziatisch haar en Blackhair. Kom een keer langs of bel voor een afspraak, je bent van harte welkom!

Open voor jou

Een ieder is welkom bij J&Cutz. Zo knippen wij dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Voor de heren hebben we zowel zakelijke als trendy als kinky kapsels. Hetzelfde geldt voor de dames.

Adviserend

Wij van J&Cutz kunnen u te allen tijde adviseren over een kapsel of kleur, wanneer u dat wilt. We kijken uiteraard naar uw gezichtskenmerken, uw imago en uw karakter. Op basis daarvan geven wij u graag een advies.

Persoonlijk

Wij van J&Cutz houden graag een persoonlijke relatie met u. Zo zullen wij een regelmatig terugkerende klant uiteraard voorzien van voordelen. Daarnaast staat er voor u altijd een bakje koffie of een andere verfrissing klaar.

Makkelijk te vinden

We zijn makkelijk te vinden en wanneer u bij ons langs komt met de auto, zijn er vrijwel altijd gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Klik hier om een routebeschrijving op te vragen.